China Fiber Lasermarkeren Machine fabrikant
Contacteer ons
Wuhan Maohe Tianyu Laser Equipment Co., Ltd

Co. van het de Lasermateriaal van Wuhanmaohe Tianyu, Ltd

 

Professionele laser die machinefabrikant merken

  • Wuhan Maohe Tianyu Laser Equipment Co., Ltd
  • Wuhan Maohe Tianyu Laser Equipment Co., Ltd
  • Wuhan Maohe Tianyu Laser Equipment Co., Ltd
  • Wuhan Maohe Tianyu Laser Equipment Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: tylaser Aantal werknemers: 100~110
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000 Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van het de Lasermateriaal van Wuhanmaohe Tianyu, Ltd werd opgericht in 2003, gelegen in het optische de industriecentrum van China, Wuhan-stad, die zich in zich het ontwikkelen, productie en het verkopen van industriële laser specialiseren merkend materiaalsysteem en aangepaste apparaten.
Ons bedrijf heeft vele professionele R&D-ingenieurs, met meer 15 jaar ervarings in de laser merkend de industrie, hebben wij een vennootschap op lange termijn en stabiel met vele klanten thuis gevestigd. Nu willen wij de overzee markt uitbreiden, zouden de goede producten over de hele wereld moeten worden gedeeld aan.
Heet u welkom warm en openstellend de grenzen van mededeling. Wij synchroniseren met uw ideale partner.

 

 

 

 

Geschiedenis

het Bedrijf ♦ van ♦ 2003 met een geregistreerd kapitaal van 1,06 miljoen RMB wordt gevestigd die. Het is hoofdzakelijk bezig geweest met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van elektrische corrosie merkend machines.


♦ 2004 nam aan 12 professionele tentoonstellingen deel en ontwikkelde opeenvolgend 4 soorten YAG-laser merkend machines, pneumatische het merken machines, en 160 type elektrische corrosie merkend machines.


♦ 2005 nam aan 18 nationale professionele tentoonstellingen deel en verzond 170.000 publiciteitsmaterialen. Aangezien ons bedrijf zich op propaganda concentreert, genieten de productkwaliteit, en de naverkoopdienst, het bedrijf over het algemeen van goede reputatie in de volledige markt.


bedrijf ♦ van ♦ 2006 verergerde de verbetering van productkwaliteit, betere gediende klanten, opstelling 12 bureaus in China.


Sinds 2007, heeft ons bedrijf investering verhoogd, verrijkte onophoudelijk de productketting, de gevormde optische vezel, gas, ultraviolet en het groene licht het het merkend producten, en gelanceerd een een grote machine van het optische vezellassen en snijmachine van de optische vezelprecisie voor de markt. wij hebben opmerkelijke resultaten in China bereikt.


Nu hebben wij beslist de buitenlandse markt in te gaan en de producten van uitstekende kwaliteit aan klanten over de hele wereld te brengen. Welkom iedereen op elk ogenblik te raadplegen en te bespreken.

 

 

Dienst

1. de 24/7 dienst is beschikbaar aan elke klant. En als om het even welke technische vragen of problemen, onze ingenieurs u zullen helpen en u oplossingen op de telefoon of door de mededeling van aangezicht tot aangezicht online zullen geven.
2. De éénjarige garantie wordt verstrekt.
3. Deskundigen voor installatie en opleiding indien nodig.
4. De vervangstukken leveren of doen op tijd één of andere inventaris als het beloven van bepaald verkoopvolume.
5. Snellere levering, zullen wij onze enige agent steunen om de voorraad te doen als goede verkoop, dan geschikter en nuttig.
6. Als de verkoop goed is, zullen wij sommige beroemde tentoonstellingsmarkten in lokaal of de omgeving, schikken en zullen onze volledige steun aan onze agenten bij de markt geven. Wij zullen onze steekproefmachines, catalogus, DVD, handboeken, enz. verstrekken. Alle inheemse klanten behoren tot onze lokale agent, die onze basisregel is. En wij beloven de definitieve levering zijn hetzelfde als getoond prototype.

 

 

Ons Team

Beleidsafdeling:
Bepaal de belangrijkste bedrijfs en de ontwikkelingsrichting van het bedrijf.
Onderzoek en ontwikkelingsafdeling:
Het ontwikkelen van nieuwe producten om de marktvraag te ontmoeten
Kopende afdeling:
Het integreren van de beste de industriecomponenten
Verrichtingsafdeling:
De sterke logistieke ondersteuning werken in vrede
Verkoopafdeling:
Verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de markt, is het kernteam van het bedrijf
Naverkoopafdeling:
De uitstekende naverkoopdienst is de waarborg van klantentevredenheid

 

 

 

  • Jack

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in